IT QUIZ

1)EXPAND VRML:
Ans.Virtual Reality Modelling Language

2)WHO ARE THE DEVELOPERSS OF THE GAME JUST CAUSE 2?
Ans.Avalanche Studios and Eidos Interactive

3)"A PLACE FOR FREIND" IS THE TAGLINE OF
Ans.MY SPACE

4)WHO OWNS A9 . COM
Ans.AMAZON

5)WHO OWNS PAYPAL
Ans.EBAY.COM

6) WHO ACQUIRED 3D DESKTOP TECHNOLOGY FROM BUMPTOP
Ans.GOOGLE

7)WHICH COMPANY HAS ACQUIRED PALM
Ans.HP

8)GRAFFITI IS AN OS FROM
Ans.PALM

9)HTC STANDS FOR
Ans.HIGH TECH CORPORATION

Comments

Popular posts from this blog

SCIENCE AND TECHNOLOGY QUESTIONS

Aqua Regia- Delhi City Finals

TIMES OF INDIA FUNDAMENTAL QUIZ PRELIMS. 2005, 2006 & 2007